Jogi nyilatkozat

A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése, és tartalma a Generali a Biztonságért Alapítvány szellemi alkotása és jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével megengedett. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos.

A Generali a Biztonságért Alapítvány ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Alapítványunk nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért.

Alapítványunk honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen internetes oldalak tartalmáért a Generali a Biztonságért Alapítvány nem vállal felelősséget.

A Generali a Biztonságért Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

A http://alapitvany.generali.hu/ oldal látogatottságát Index Tools webanalitikai rendszerrel végezzük.
Harmadik féltől származó mérőkódok (web beacon) használata: A weboldalunk böngészése közbeni felhasználói viselkedés elemzése céljából a Yahoo!-tól származó mérőkódokat (web beacon-t) használunk. Az ezen és egyéb website-okról gyűjtött anonim információkat a Yahoo! is felhasználhatja termékei, szolgáltatásai fejlesztése érdekében, valamint arra, hogy az Ön számára releváns hirdetéseket közvetítsen. Amennyiben további információt szeretne megtudni erről a gyakorlatról, vagy tudni szeretné, milyen lehetőségei vannak arra, hogy a Yahoo! ne használja fel az Önről szerzett információkat, kattintson ide. (angol nyelvű oldal)
A fenti linken elérhető oldalon ellenőrizheti, hogy az Ön látogatásai során gyűjtött anonim adatokat a Yahoo felhasználja-e vagy sem.

• Amennyiben az oldalon a "You are currently opted in" felirat látható, a Yahoo felhasználhatja az Ön látogatásai során gyűjtött adatokat, amelyet Ön az "Opt-out" gomb megnyomásával tilthat le.
  • Amennyiben az oldalon a "You are currently opted out" felirat látható, a Yahoo nem használja fel az Ön látogatásai során gyűjtött adatokat, ezt Ön az "Opt-in" gomb megnyomásával engedélyezheti ismét.
A beállítás a böngészőprogramra vonatkozik, nem egy konkrét felhasználóra, ezért amennyiben más számítógépeket vagy böngészőprogramokat is használ, ezeken újra el kell végeznie a beállításokat.

A honlappal kapcsolatos észrevételével forduljon a szerkesztőségünkhöz.

Szerkesztőség

Generali a Biztonságért Alapítvány
1132 Budapest, Teréz krt. 42-44.
E-mail: alapitvany@generali.hu