Driving Camp Hungary

A Generali a Biztonságért Alapítvány céljai között szerepel többek között a közlekedésbiztonság védelme, és a közlekedés biztonságának megóvását szolgáló tevékenységek, képzések népszerűsítése a lakosság körében.

A Generali a Biztonságért Alapítvány ezért döntött úgy, hogy a baleset-megelőzés terén együttműködik a drivingcamp Hungary-val, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a vezetéstechnikai tréningek a lakosság körében széles körben hozzáférhetővé váljanak.

2012. szeptember 27-én ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit Magyarország első, európai viszonylatban is a legkorszerűbbek között jegyzett közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja, a drivingcamp Hungary Zsámbékon. A Budapesttől mindössze 24 kilométere, a festői Zsámbék-medence legszebb részén, másfél esztendő alatt felépült komplexum a jövőben a motorosok, a személy és tehergépjármű vezetők egyik legfrekventáltabb és legkedveltebb találkozóhelye lesz.

A létesítmény rendkívül kedvező földrajzi adottságainak köszönhetően az ország bármely pontjáról, sőt az országhatáron túlról is könnyen és gyorsan megközelíthető. Az M1-es autópálya közelsége az országon áthaladó gyorsforgalmi úthálózathoz közvetlen csatlakozási lehetőséget biztosít.

A közlekedésbiztonsági központban kialakított tanpálya műszaki és technikai adottságai, valamint a beépített elemek nagyfokú variálhatósága a közúti közlekedés során előforduló vészhelyzetek tetszőleges kombinációjának életszerű előidézését teszi lehetővé.

A tanpályán zajló oktatások résztvevői a vezetéstechnikai tréningek során mindvégig a legnagyobb biztonságban gyakorolhatják a közutakon leggyakrabban kialakuló közlekedési vészhelyzetek megelőzését, valamint kialakult vészhelyzet esetén azok elhárítását. A képzésen a résztvevők elsajátíthatják a megfelelő, hatékony mozgássorozatokat és azok begyakorlásával, tudatos alkalmazásával lehetőséget kaphatnak a balesetveszélyes szituációk időbeli felismerésére és helyes megoldására.

Lelje örömét a biztonságos vezetésben!

További információk: Driving Camp Hungary.

A Generali a Biztonságért Alapítvány baleset-megelőzést támogató céljai között most az Ön biztonságára is gondolt, hiszen ha Ön is szeretné kipróbálni a drivingcamp Hungary vezetéstechnikai pályán saját és autója határait, most lehetősége lehet rá.

Alapítványunk 2013-ban több alkalommal is lehetőséget biztosít vezetéstechnikai tréningen történő részvételre, ezért kérjük, figyelje az alapítvány honlapját, ahol megjelentetjük a tréningek időpontjait.

Amennyiben Ön a tréningen részt kíván venni, kérjük, hogy az itt látható tréning időpontok közül válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és regisztráljon adatai megadásával.

A tréningek időpontjait és a regisztrációs felületet itt találja meg:

Regisztráció

Felhívjuk figyelmét, hogy a férőhelyek korlátozottak. Amennyiben az adott tréning időpontra az összes hely betelt, úgy a regisztrációt nem tudjuk elfogadni, illetve a tréningen történő részvételt nem tudjuk biztosítani.

Tájékoztatjuk, hogy a tréning körülbelül 8 órás időtartamú. A tréningen kizárólag saját gépjárművel vehet részt. A tréningen történő részvétel további feltétele érvényes B kategóriás gépjárművezetői engedély.

A tréningek térítésmentesek. Az étkezés önköltséges, arra a tanpálya büféjében van lehetőség.

A részvételt e-mailben visszaigazoljuk.

Kérjük olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót.