Kezdeményezéseink

Van összefüggés a világ jövője és három ÖkoPerlátor között?

A Generali a Biztonságért Alapítvány 2013. 04. 26-án környezetvédelmi kampányt indított, amely 2013. november 30-án lezárult. A kampányban az vehetett részt, aki új, éves vagy féléves díjfizetésű lakásbiztosítást kötött a 2013. 04. 26. és 2013. 11. 30. közötti időszakban az ÖkoPerlátor igénylési feltételekben foglaltak szerint. A résztvevőknek a Generali a Biztonságért Alapítvány egy víz-megtakarító ÖkoPerlátor szettet adott ajándékba.

Hogyan takaríthat meg vizet az ÖkoPerlátor segítségével?

Alapítványunk ajándéka a NuovaEnergia Kft. által forgalmazott Airforce One ÖkoPerlátor szett volt. Az Airforce One ÖkoPerlátor egy olyan energia-hatékony vízadagoló, amely innovatív kialakításának köszönhetően a csaptelepeken található hagyományos vízadagolókhoz viszonyítva akár 50-75%-os vízmegtakarítást is eredményezhet csaptelepenként, úgy, hogy a megszokott kompakt vízsugár és komfortérzet megmarad. Így minden olyan tevékenység esetén, amely folyóvizet igényel – például zuhanyzás, mosogatás, – jelentősen csökken a kifolyó víz mennyisége.

Mit tartalmazott az ajándék ÖkoPerlátor szett?

• 2 darab csapra szerelhető ÖkoPerlátort
  • 1 darab zuhanyzóba szerelhető ÖkoZuhany vízkorlátozó közcsavar betétet
  • 1 darab vízkőtelentő kulcsot
  • 1 darab tájékoztatót
  • 8 liter/perces műanyag Airforce One ÖkoKapszulát a régi gázkazánnal rendelkező háztartásokhoz
  • 1 darab, a későbbiekben tárolónak használható dobozt

Tekintsen meg egy rövidfilmet az ÖkoPerlátorok beszereléséről.

Get the Flash Player to see this player.

Az Airforce One ÖkoPerlátor szett olyan víz-megtakarítási rendszer, amely segítséget nyújt a háztartásoknak abban, hogy jelentősen - akár 25-50%-kal – csökkenjen a teljes vízfogyasztás, a vízfogyasztásból származó rezsi költség és a vízmelegítésből eredő egyéb kiadás. Az Airforce One ÖkoPerlátorok segítségével tehát a környezetvédelem mellett a háztartások jelentős megtakarításokhoz is juthatnak.

Kik vehettek részt a környezetvédelmi kampányban?

Mindazon személyek, akik 2013. 04. 26. és 2013. 11. 30. közötti időszakban új, éves vagy féléves díjfizetésű lakásbiztosítást kötöttek bármely biztosító társaságnál. Reméljük, hogy ajándékunk használatba vételre került az otthonokban, és kampányunkkal egy újabb lépést tettünk közösen környeztünk védelméért. Minden résztvevőnek köszönjük az együttműködést.