„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a biztonságos, balesetmentes közlekedés propagálása érdekében meghirdeti „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A versenyre nevezhet minden olyan család ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyereket (gyerekeket) nevelnek.

A vetélkedő két fordulóból áll: selejtezőből és döntőből. A területi versenyre kétféle módon lehet jelentkezni, a verseny honlapján elektronikus úton, vagy a verseny napján személyesen a helyszínen.

a. Területi versenyek:
A megyei (fővárosi) balesetmegelőzési bizottságok 2014. április 15. – június 30. között bonyolítják le a verseny honlapján (www.kozlekedikacsalad.hu) megtalálható helyszíneken és napon.

b. Internet:
A verseny honlapján tíz játékos feladat teljesítésével van lehetőség a pontgyűjtésre. Az a család jut az országos döntőbe aki a verseny ideje alatt a legtöbb pontokat gyűjti. A játékos feladatokat eredményesen teljesítők között ajándékok kerülnek kisorsolásra. Az internetes játékon a családi vetélkedőtől függetlenül bárki részt vehet.

Továbbjutás:
A területi versenyekről megyénként (a fővárosból is) egy család jut az országos döntőbe. A játék honlapjáról egy család részére biztosítunk lehetőséget az országos döntőbe jutásra.

Az országos verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi. Az országos döntőbe bejutó családok mindegyike egy magyarországi üdülésben és több értékes ajándékban is részesül.