Kezdeményezéseink

Aktuális kezdeményezéseink

• Szimba gyermek rajzpályázat

Rajzoljátok le, hogyan kell biztonságosan közlekedni! Kerékpár, roller vagy görkorcsolya a kedvenced? Gyalogosan közlekedsz, vagy úton az egész család? Válassz témát és rajzold le, hogyan közlekedsz adott helyzetben biztonságosan! Majd fotózd le a rajzot és töltsd fel a generali.hu/alapitvany oldalára!

• Szimba intézményi pályázat - Közlekedésbiztonsági Élményprogram

A közlekedésbiztonsági élményprogram célja, hogy a gyermekek élményszerűen sajátíthassák el a biztonságos közlekedés alapjait, az intézmények számára pedig közlekedésbiztonsági eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosítsunk a témában

• Egészségügyi Szűrőbusz - közösségi pályázat

A Generali a Biztonságért Alapítvány célkitűzései között szerepel a betegségmegelőzés és az egészséges életmódra nevelő programok támogatása. Ezen céljának a megvalósítására egy egészségügyi szűrőbusz segítségével a lakosság részére ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat biztosít, a szerződött egészségügyi szolgáltató partnerének közreműködésével.