A Generali önkéntes kollégái segítik koraszülött ápolók és orvosok munkáját

2020. okt. 2. - THSN

Újszülött intenzív osztályon dolgozó nővéreknek szerveztek egy lazító napot a Generali önkéntes munkatársai, köszönetképp elhivatott munkájukért és folyamatos erőfeszítéseikért. A munka a járvány ellenére sem áll meg, folyamatosan érkeznek az újabb ötletek arra, hogyan segíthetik a nyomás alatt dolgozó ápolók és orvosok munkáját.

Egyre több Generali dolgozó csatlakozik a biztosító által életre hívott THSN az Újszülöttekért program globális közösségi kezdeményezéséhez, mely a társadalom kiemelten sebezhető csoportjainak védelmét szolgálja. Alapvető eszméjét az ún. „segítséglánc” inspirálta: azok, akiken segítünk, egyszer valaki másnak segítenek majd, így a pozitív változások hulláma az egész világra kiterjed, és korlátlanná teszi a lehetőségeket. Most ennek szellemében 3 hazai újszülött intenzív osztály nővérei részesülhettek idén nőnap alkalmából egy nem mindennapi meglepetésben.

Balázs Eszter, a Generali prémium biztosítási és befektetési tanácsadója egyben a THSN program első magyarországi nagykövete is, így egy mozgalmas hónapnyi előkészítéssel szervezett nekik egy egész napra lazító programokat. A különleges kávéval és lelkesítő üzenetekkel összecsomagolt sütemények mellett 5 masszőr állt a nővérek rendelkezésére egy teljes napon át.

“Igyekeztem a lehető legtöbb lelkes kollégát bevonni a kezdeményezésembe, így  sikerült mindent önkéntes alapon és felajánlásokból megszerveznem. Mostantól személyes elkötelezettségem, hogy egy olyan mozgalmat hirdessek, mellyel az egészségügyi dolgozóknak ehhez hasonló lazító programokat szervezhetünk. Az a tény, hogy ha másnapra szerveztem volna az eseményt, nem történhetett volna meg, mert a covid-19 járvány miatt az összes kórház ajtaja bezárult, még különlegesebbé tette az eseményt. A pozitív visszajelzések alapján mondhatom, hogy a projektem másoknak is tetszett, egyébként máris vannak jelentkezők, akik szívesen részt vennének hasonló kezdeményezésben a jövőben. Pont így épül az egymást segítő emberek láncolata.”