A koraszülöttekért futunk a 2020-as Generali Night Run Budapesten

2020. aug. 1. - THSN

Mi, a Generalinál hisszük, hogy kis segítségnyújtással mások számára egész világokat teremthetünk. Az idei Generali Night Run Budapest futóversenyen a koraszülöttekért futunk. A "run for newborns" központi gondololat visszaköszön az érmen és a helyszíni megjelenéseken.

A THSN az Újszülöttekért Program keretében a koraszülött babáknak és családjaiknak nyújtunk segítséget. Eszközbeszerzéssel, képzésekkel támogatjuk a kórházak, kórházi osztályok munkáját.

A Generali Dóm kupolában egy kis fotókiállításon a betekintést nyerhetnek a látogatók abba, mekkora utat járnak be ezek az apró hősök: egy pici súlyú koraszülött babából hogyan válhat egészséges gyermek, ha megfelelő ellátást kap.

A sátorban ott lesz velünk Erdei Zsolt, Madár is, akinek gyermekei szintén korababák voltak. Madár később egyébként a 6 km-es futamon indul a koraszülött babák támogatásáért.

A Generali Dóm sátorban lehetőség nyílik a PAF Alapítvány munkájának megismerésére is, amely a THSN az Újszülöttek Program megvalósítását segíti.

Támogasd Te is a koraszülötteket!

A program támogatásához most Te is csatlakozhatsz és adományoddal – a Generali a Biztonságért Alapítványon keresztül – támogathatod a Máthé Erzsi Alapítványt a Koraszülöttekért. A befolyt összegből a koraszülött ellátáshoz szükséges eszközbeszerzés valósul meg a SOTE I. számú Gyermekklinika Újszülött Intenzív Osztálya számára.

Számlaszám:
Generali a Biztonságért Alapítvány
THSN alszámla
12001008-00153460-00300000

Adományszervező:
Generali a Biztonságért Alapítvány
Székhely: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.
Telefonszám: 06/20-298-2999

Gondoskodjunk együtt a koraszülött babák egészségéről!