Intézményi pályázat 2022 Közlekedésbiztonsági program

Közlekedj biztonságosan! Szimba intézményi pályázat 2022

A közlekedésbiztonsági pályázat célja, hogy az oktatási intézmények számára olyan eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosítsunk a témában, amely segíti az intézményben a biztonságos közlekedés oktatását.

Közlekedj biztonságosan!
Szimba intézményi pályázat 2022

 

2022-es Intézményi Pályázat – Közlekedésbiztonsági program sorsolása megtörtént, a győztes pályázók listáját a jobb oldalon a "Nyertesek listája" gombra kattintva lehet megnézni!

 

A pályázat célja:

A közlekedésbiztonsági pályázat célja, hogy az oktatási intézmények számára olyan eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosítsunk a témában, amely segíti az intézményben a biztonságos közlekedés oktatását.

A pályázat nyereménye és értéke:

Korcsoportoknak megfelelő eszközök, amelyek segítik a biztonságos közlekedés oktatását. Bölcsődés, óvodás, általános és középiskola részére 3-3 csomagból lehet választani. Az egyes eszközcsomagok értéke: 75 000 Ft.

Kik pályázhatnak?

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.

Hogyan kell pályázni?

Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot tölthet fel, melynek a következőket kell magába foglalnia:

• pontosan kitöltött pályázati adatlap

• meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola)

• ki kell választani a korcsoportnak megfelelő ajándék eszközcsomagot.

Kik a nyertesek?

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül sorsolással kerül kiválasztásra 100 intézmény, amelyekbe szakmai partnerünk közreműködésével juttatjuk el a kiválasztott eszközöket, intézményenként összesen 75 000 Ft értékben.

Mit kell tennie a nyertes intézménynek?

Az eszközök megérkezése után egy beszámolót szükséges a Generali a Biztonságért Alapítvány weboldalán kell feltölteni, annak tartalmaznia kell egy rövid leírást arról, hogy a kapott eszközökkel milyen baleset-megelőzési foglalkozást tartottak a gyermekeknek, valamint az eszközök átvételét igazoló bizonylatot.

Pályázat ütemezése

A pályázat kiírása: 2022. április 1.

A pályázat benyújtási határideje: 2022. október 31. Sorsolás: 2022. november 15.

A nyertesek névsorának közzététele: 2022. december 1.

Eszközök kiszállítása a nyertes intézménybe: 2023. január-március

A beszámoló határideje: 2023. május 31.