Intézményi pályázat 2021 Közlekedésbiztonsági program

Közlekedj biztonságosan!
Intézményi pályázat 2021

2021-es intézményi pályázatunk október 31-vel lezárult.
A beérkezett pályázatok közül november 15-én sorsoljuk ki a nyerteseket, a névsort december 1-ig közzétesszük. A nyertesek számára az eszközök kiszállítására 2022. első negyedévében kerül sor.
 

A pályázat célja:
A közlekedésbiztonsági pályázat célja, hogy az oktatási intézmények számára olyan eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosítsunk a témában, amely segíti az intézményben a biztonságos közlekedés oktatását.


A pályázat nyereménye és értéke:
Korcsoportoknak megfelelő eszközök, amelyek segítik a biztonságos közlekedés oktatását. Bölcsődés, óvodás, általános és középiskola részére 3-3 csomagból lehet választani. Az egyes eszközcsomagok értéke: 75 000 Ft.


Kik pályázhatnak?
A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.


Hogyan kell pályázni?
Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot tölthet fel, melynek a következőket kell magába foglalnia:
 

  • pontosan kitöltött pályázati adatlap
  • meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola)
  • ki kell választani a korcsoportnak megfelelő ajándék eszközcsomagot.


Kik a nyertesek?
A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül sorsolással kerül kiválasztásra 100 intézmény, amelyekbe szakmai partnerünk közreműködésével juttatjuk el a kiválasztott eszközöket, intézményenként összesen 75 000 Ft értékben.


Mit kell tennie a nyertes intézménynek?
Az eszközök megérkezése után egy beszámolót szükséges a Generali a Biztonságért Alapítvány weboldalán feltölteni, annak tartalmaznia kell egy rövid leírást arról, hogy a kapott eszközökkel milyen baleset-megelőzési foglalkozást tartottak a gyermekeknek, valamint az eszközök átvételét igazoló bizonylatot.

https://alapitvany.generali.hu/beszamolo


Pályázat ütemezése
A pályázat kiírása: 2021. szeptember 1.
A pályázat benyújtási határideje: 2021. október 31.
Sorsolás: 2021. november 15.
A nyertesek névsorának közzététele: 2021. december 1.
Eszközök kiszállítása a nyertes intézménybe: 2021. január-március
A beszámoló határideje: 2022. május 31.