Generali Nagy Diák KRESZ Teszt

2020. júl. 16. - default

A középiskolás és egyetemista korosztályt szólítjuk meg a Generali Nagy Diák KRESZ Teszttel, melyet a Diákújságírók Egyesületének közreműködésével támogatunk. Évente sokezer fiatal töltölti ki az online tesztet, és teszi próbára tudását a jogosítványszerzés előtt. A látványos döntőn élőben mérhetik össze tudásukat a legjobbak.

A közlekedésbiztonsági ismeretek elsajátítása már egészen fiatalon nagyon fontos. Tapasztalataink szerint az ifjabb generációk motiváltabbak és jobb eredményeket érnek el a tanulásban, ha összemérhetik tudásukat másokkal. A Nagy Diák KRESZ Teszt során 3 fordulón keresztül bizonyíthatják a versenyzők, hogy ők a legjobbak. Idén 16 500-an töltötték ki a tesztet. Nem csak tudásukat mutathatják meg, hanem értékes nyereményekért zajlik a játék. Idén a fődíj egy ingyenes jogosítványszerzési lehetőség vagy egy robogó. A verseny döntője szeptember 23-án lesz a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, melynek Budapesten az Akvárium Klub ad helyet. Az egész napos rendezvényen sok izgalmas programmal várják majd a diákokat, így többek között Alapítványunk jóvoltából a résztvevők idén is elsajátíthatják az elsősegélynyújtás alapfogásait, látványos bemutatók segítségével.