Generali Runners World Futótáborok

2020. júl. 16. - default

A futóversenyekre és közösségi futásokra támogatásunkkal szakemberek segítségével tudnak felkészülni az érdeklődők. A neves edzőkkel, pszichológusokkal és dietetikusokkal több napon át fejleszthetik tudásukat a kezdő vagy haladó futók.

Az ötnapos táborok minden évben más-más helyszínen kerülnek megrendezésre, így a visszatérő táborozókban is újra és újra feléled a kihívás szelleme, hogy meghódításk az adott tájat. A tábor ideje alatt az edzők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő terhelést kapjon, és élvezze az edzéseket. Ezzel biztosítjuk futóink részére, hogy fizikálisan és mentálisan is jól érezzék magukat. Az összesen nyolc edzés során mindenki kipróbálhatja a résztávos edzést, dombsprintet, fartleket, terepfutást, keresztedzést, alacsony pulzusos futást, futóiskolát. Az edzések között a résztvevők érdekes előadásokon vehetnek részt, amik segítenek a helyes bemelegítésben, a megfelelő cipő kiválasztásában vagy a kiegyensúlyozott táplálkozás felépítésében.