Díjazták a Generali a Biztonságért Alapítványt!

2021. nov. 22. - Gyermek- és ifjúságvédelem

A Generali a Biztonságért Alapítvány a United Way Hungary civil szervezet díjazottja lett az elmúlt 30 év legnagyobb alapítványi támogatói kategóriában.

Alapítványunk 2011 óta dolgozik partnerségben a United Way hazai szervezetével: egy évtizedig volt főtámogatója az általános iskolákat megszólító Biztonságos Iskola Programnak, idéntől pedig a középiskolások innovációs ötletversenyének, az InnoMate Programnak a főtámogatója. A díj átadásakor elhangzott méltatás szerint a Generali alapítványának óriási szerepe van abban, hogy a United Way e programok révén ma már egy több, mint 1000 fős önkéntes pedagógusbázisra építhet, akik elkötelezetten végzik munkájukat és teszik bele a plusz időt és energiát, hogy a gyermekeknek minél több lehetőségük legyen elérni céljaikat. A díjat Horváth Gergely, a Generali a Biztonságért Alapítvány kuratóriumi tagja vette át a United Way Hungary fennállásának 30. évfordulója alkalmából rendezett adománygyűjtő gálaestjén.

Köszönjük szépen!