GENERALI AKADÁLYPÁLYA – Oktatási intézmények pályázata 2023

Célunk, hogy az oktatási intézmények számára olyan sport-élményprogramot biztosítsunk, amely segíti az intézményben az egészséges életmódra nevelést.

 

Az idei pályázat lezárult, a nyertesek listáját alább tekinthetik meg.
Nyeretesek listája

 

A pályázatok benyújtásakor előfordulhat, hogy egy átmeneti technikai probléma miatt esetenként nem érkezik visszaigazoló email. Ennek javításán jelenleg is dolgozunk! Ezzel együtt valamennyi pályázat beérkezik hozzánk, és azokat természetesen érvényesnek tekintjük.

 

A pályázat nyereménye:

Korcsoportoknak megfelelő sport-élményprogram, amely segíti az egészséges életmód oktatását. A program megvalósítása a nyertes intézménnyel egyeztetett időintervallumban (min 45 perc max 6 óra) történik. Ügyességi, erőnléti és gyorsasági feladatok vegyesen kerülnek megszervezésre létszámtól és korcsoporttól függően: egyensúly feladatok, célba dobás, ügyességi játékok, labirintus, ninja pálya, hálók, alagutak stb.

Kik pályázhatnak?

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.

Hogyan kell pályázni?

Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot tölthet fel, melynek a következőket kell magába foglalnia:

  • pontosan kitöltött pályázati adatlap
  • meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola) és létszámát

Kik a nyertesek?

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül sorsolással kerül kiválasztásra 100 intézmény, amelyekbe szakmai partnerünk közreműködésével szervezzük meg a sportprogramot.

Pályázat ütemezése

A pályázat kiírása: 2023. április 1.

A pályázat zárása, beküldési határideje: 2023. október 31.

Sorsolás: 2023. november 15.

A nyertesek névsorának közzététele: 2023. december 1.

Program megszervezése a nyertes intézményekben: 2024. február-június 15. (előzetes telefonos időpont-egyeztetés alapján)