GENERALI AKADÁLYPÁLYA – Oktatási intézmények pályázata 2024

Célunk, hogy az oktatási intézmények számára olyan sport-élményprogramot biztosítsunk, amely segíti az intézményben az egészséges életmódra nevelést.

 
 
 
 
 

A pályázat célja:

Korcsoportoknak megfelelő sport-élményprogram, amely segíti az egészséges életmód oktatását. A program megvalósítása a nyertes intézménnyel egyeztetett időintervallumban (min 45 perc max 4 óra) történik. Ügyességi, erőnléti és gyorsasági feladatok vegyesen kerülnek megszervezésre létszámtól és korcsoporttól függően: egyensúly feladatok, célba dobás, lézerlövészet, ügyességi játékok, labirintus, ninja pálya, hálók, alagutak stb.

Kik pályázhatnak?

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.

Hogyan kell pályázni?

Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot tölthet fel, melynek a következőket kell magába foglalnia:

  • pontosan kitöltött pályázati adatlap
  • meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola) és létszámát

Kik a nyertesek?

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül sorsolással kerül kiválasztásra 100 intézmény, amelyekbe szakmai partnerünk közreműködésével szervezzük meg a sportprogramot.

Pályázat ütemezése

A pályázat kiírása: 2024. április 2.

A pályázat zárása, beküldési határideje: 2024. október 31.

Sorsolás: 2024. november 12.

A nyertesek névsorának közzététele: 2024. december 1.

Program megszervezése a nyertes intézményekben: 2025. február-október (előzetes telefonos időpont-egyeztetés alapján)

 

A pályázatok benyújtásakor előfordulhat, hogy egy átmeneti technikai probléma miatt esetenként nem érkezik visszaigazoló email. Ennek javításán jelenleg is dolgozunk! Ezzel együtt valamennyi pályázat beérkezik hozzánk, és azokat természetesen érvényesnek tekintjük.

Az tavalyi pályázat lezárult, a nyertesek listáját alább tekinthetik meg.
Nyeretesek listája