Generali futóversenyek: Generali Run Balatonfüred és Generali Night Run Budapest

2020. júl. 22. - default

Az egészséges életmód alapja a mozgás, ezért a tömegsport, szabadidősport támogatásával szeretnénk segíteni az aktív életmód népszerűsítését. A futás egyike azon sportoknak, mely bárki számára elérhető és bizonyítottan jó hatással van egészségünkre. Támogatásunkkal sok ezer embert mozgat meg a balatonfüredi Tagore sétányon induló Generali Run, valamint a budapesti éjszakai panorámás futóverseny, a Generali Night Run.

A Generali Night Run egy csodás panorámafutás a kivilágított éjszakai Budapest legszebb pontjain, míg a Generali Run az üde hangulatú balatonfüredi Tagore sétányról rajtol és ide is fut be.  A résztvevők kiválaszthatják a számukra megfelelő távot, és váltóban is indulhatnak. A két esemény évente 8000 ezer embert mozgat meg és tesz gazdagabbá egy-egy felejthetetlen közösségi élménnyel. Az esemény az egészséges életmód és a futás népszerűsítése mellett minden évben társadalmi ügyet is támogat.A versenyek kapcsán a Balatonfüredi Szívkórház és a Suhanj Alapítvány is kaphatott támogatást. A rendezvényen minden évben részt vesznek a Generali Mosolyvadász Programba bevont gyermekotthonban élő fiatalok,  hogy próbára tehessék magukat és megtapasztalhassák a mozgás felszabadító erejét. 

2020-ban a futóeseményeken a koraszülött ellátást segítő programok támogatását tűztük ki célul: https://alapitvany.generali.hu/thsn