Generali Gyereksziget

2020. júl. 16. - default

Évente több mint 130 ezer látogatót vonz a június minden hétvégéjén ingyenesen látogatható, több száz szabadidős gyerekprogramot kínáló Generali Gyereksziget.

Minden gyermek számára jár a nyári élmény a szabadban, ezért is támogatjuk évek óta a Generali Gyerekszigetet, ahol június minden hétvégéjén több száz ingyenes gyerekprogramból válogathat a család a Hajógyári Szigeten. A Generali Bringaszigeten 3-14 éves kor között a gyerekek megtalálhatják a nekik való programokat! A Bringás Brigantik közreműködésével megrendezésre kerülő program lényege, hogy különböző élményállomások és ügyességi pályák segítségével fejleszzék a gyermekek biciklis ismereteit és egyensúlyukat, biciklis technikáikat. Érkezzen a gyermek egyedül vagy csoportosan, meg fogja találni a neki való programot! Ha már mindent tud a család a bicikli karbantartásáról és végig mentek a fiatalok az összes pályán számos más programon kapcsolódhatnak ki. Ilyen többek között a színház és koncert színpad, a futópálya, a különböző kézműves sátrak és a állatsimogató.

Idén online programokkal segítettük a kisgyermekes családokat. A Programok otthonra menüpont segítségével olyan tartalmakat szolgáltattunk a szülőknek, amelyeket otthoni környezetben is élvezni tudtak gyermekükkel. (például Generali MeseSarok a Blum Program megvalósításában)