3+1 ok, amiért neked is érdemes rajthoz állni a Generali Run Balatonfüred futóversenyen

2024. márc. 25. - Egészségmegőrzés

Április 13-án egy igazán családias hangulatú futóversenyre várjuk az aktív időtöltés híveit a Balaton északi partjának városában. A meseszép környezet és a lelkes (futó)közösség adott, így biztosan emlékezetes élményben lesz részed, ha csatlakozol hozzánk.

 

1. Az egész családnak nagyszerű program

Ha sportos família vagytok, és szívesen kapcsolódtok ki a szabadban, akkor a Generali Runt nektek találták ki, hiszen itt a család apraja-nagyja megmérettetheti magát a számára megfelelő távokon. Az egyéni távok mellett (6,5 km; 10,5 km; 21,1 km; 42,2 km) ugyanis a következő lehetőségek is nyitottak az érdeklődők előtt:

  • A Családi Csapat nevezési lehetőség keretében hárman indultok a 6,5 km-es távon, de csak ketten fizettek a versenyért, a harmadik csapattag a mi vendégünk a versenyre. A Családi Csapat a 6,5 km-es egyéni verseny mezőnyével rajtol, és egyénileg értékeljük a csapattagokat. A cél a közös részvétel és az emlékezetes élmény, ami még közelebb hozza egymáshoz a kis kollektíva tagjait. A részletekért kattints ide
  • A család ifjabb tagjai a Kölyök Körök távjain (1,34 km és 2,6 km) indulhatnak, a legkisebbek (4. életévüket betöltők) a Családi futamon a szüleikkel, a nagyobbak akár kísérő nélkül is. Kattints a további információkért!
  • Ha rendszeresen futsz futóbabakocsival, akkor érdemes velünk tartanod gyermekeddel április 13-án, hiszen a Generali Run Balatonfüreden külön Babakocsis Futamot indítunk az érdeklődőknek. A táv 6,5 km. 

2. Kikapcsolódás csodás környezetben

A Balatonnál hagyományosan a nyár számít a klasszikus szezonnak, de aki járt már itt máskor is, az pontosan tudja, hogy a tó és környéke minden évszakban gyönyörű. A tavaszi napsütésben futni a balatonfüredi Tagore sétányon tényleg olyan különleges élmény, ami testet és lelket egyaránt feltölti

Ráadásul a Generali Run Balatonfüreden nem csak futni lehet: a Generali Családi Pihenő Ponton többek között futóbabakocsis tanácsadással, valamint interaktív családi családi játékkal várunk, de ha csak kicsit megpihennél a versenyszámod után egy pohár meleg teát kortyolgatva, akkor is itt a helyed.

3. Fókuszban az egészségmegőrzés

A Generali egészségügyi szűrőbusza ezúttal is ingyenes prevenciós szűrővizsgálatokkal várja az érdeklődőket az esemény ideje alatt. 

A 15 perces vizsgálatok között szerepel teljes testösszetétel elemzés; alsó- és felső végtagi vérnyomásmérés; verőérszűkület-vizsgálat; érmerevség-vizsgálat; véroxigén-szint mérés; koleszterinszint mérés; légzésfunkciós vizsgálat; csontsűrűség mérés; gluténérzékenység tesztelése; férfiak esetében a prosztata problémáit kiszűrni hivatott, ujjbegy-szúrással elvégzett PSA-teszt. 

Ezekkel a szűrővizsgálatokkal sokat tehetsz azért, hogy megelőzd például a szív- és érrendszeri betegségeket!

+1: Közösségi élmény

Természetesen a több tízezer futót megmozgató nagy versenyeknek is megvan a maguk varázsa, de a Generali Run Balatonfüred egy sokkal családiasabb, meghittebb hangulatú esemény, ahol tényleg a közösség kerül a fókuszba. Akár egyedül, akár családdal érkezel, akár ez lesz az első futóversenyed, akár veteránnak számítasz – itt biztosan otthon fogod érezni magad, sőt, új barátokra is lelhetsz. Mert a sport, a futás szeretete összeköt!

Találkozzunk 2024. április 13-án a Generali Run Balatonfüreden!